Tır Brandası Nasıl Üretilir? | Mita Branda
Aşağı Kaydır

Bizden Haberler

Tır Brandası Nasıl Üretilir?

02 Kasım 2021
Tır Brandası Nasıl Üretilir?

Tır brandası da sıradan bir araç örtüsünden farklı olarak nitelikli imal edilen ve bir konstrüksiyon dahilinde araca eklenen koruyucu malzemedir. 

Çeşitli renk seçenekleri ve farklı mukavemette aynı zamanda baskıya uygun branda seçenekleriyle üretimde standart olarak yer almaktadır. Yüksek mukavemetli, sıcağa dayanıklı olarak hazırlanan brandalar üzerine logo yazımı da gerçekleştirilebilmektedir.

Tır brandası nasıl yapılır konusunu sadece kumaş bağlamında değil, modern tasarımlar ile üretilen ürünlerle işlevsel ve kolay sökülüp takılabilen ürünler ve aracınıza sıfırdan branda sistemi yaparak ele alabilirz.

Uzun yol ve fazla yük naklinin kara yolu dairesindeki en mantıklı ve sürekli çözümü olan TIR ile taşımacılık oldukça yaygın ve tır brandaları kendi çapında bir sektör oluşturacak büyüklüktedir. Tırlar için yol boyunca güvenli sürüş bakımından korunmaları ve taşıdıkları ürünü zarar görmeden taşıyabilmeleri için özenle imal edilen tır kasalarında en önemli unsurlardan biri brandalarıdır.

Tır brandası ve logo yazımı uzmanlık isteyen işlemlerdir. Ürünlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz!

01.