Kapalı Kasa Frigo ve Kutu Logo Yazımı Neden Önemlidir? | Mita Branda
Aşağı Kaydır

Bizden Haberler

  • Anasayfa
  • Blog
  • Kapalı Kasa Frigo ve Kutu Logo Yazımı Neden Önemlidir?

Kapalı Kasa Frigo ve Kutu Logo Yazımı Neden Önemlidir?

02 Ağustos 2021
Kapalı Kasa Frigo ve Kutu Logo Yazımı Neden Önemlidir?

Sanayi tipinde diğer bir adıyla frigofirik kasa olarak da adlandırılan frigo kasa özel bir izolasyon malzemesi olan poliüretan malzeme ile kasa ısı yalıtımlı olarak hazırlanır. Ne kadar yorulursa yorulsun hiçbir koşulda olumsuz durumlardan etkilenmeyecek sağlam özellikteki frigo kasalar soğuk zincir ve kuru bakliyat gibi sıcak havalarda çabuk bozulmaya müsait olan ürünlerin taşınmasında önemli görev üstlenir.

Frigo kasalarda öncelikli amaç, ısı transferini olabildiğince minimuma indirmektir. Kasanızın ihtiyacı olan soğukluk derecesini, en kısa sürede bu dereceyi sağlaması ve mümkün olduğu en uzun süre boyunca bu dereceyi koruyabilmesi için tüm teknik veriler değerlendirilir ve size en uygun kasa modeli ortaya çıkar.

Kapalı kasa frigo ve kutu logo yazımı ihtiyacınız için en doğru adres olan Mita Branda; çözüm odaklı stratejilerimiz ile sizlerin isteklerine profesyonel bir şekilde cevap verir. 

Ürünlerimizin imalat aşamasında Sattler ve Mehler marka branda kullanılır. Yolculuklarınız esnasında marka bilinirliğinizi arttırmak kutu logo yazımı ile çok kolay. Mita Branda, uzun yolculuklarda en güvenilir yol arkadaşınız!

Taşımacılık sektöründe sadece taşınılan nakliyenin güvenliği değil, marka isminiz de oldukça önem taşır. Müşteri ve potansiyel müşterilerinizin akıllarında kalıcı olmak, marka isminizi duyurmak branda logo yazımı ile çok kolay. Mita Branda olarak bizler kalitenin yanında logo yazımı ile marka bilinirliğinizi de arttırmayı hedefliyoruz.

01.