Isı Yalıtımlı Branda Ürünlerinin Özellikleri | Mita Branda
Aşağı Kaydır

Bizden Haberler

  • Anasayfa
  • Blog
  • Isı Yalıtımlı Branda Ürünlerinin Özellikleri

Isı Yalıtımlı Branda Ürünlerinin Özellikleri

17 Kasım 2021
Isı Yalıtımlı Branda Ürünlerinin Özellikleri

Pek çok farklı sektörde kullanılan ısı yalıtımlı brandalar, sıcak ve soğuk havanın birbiri ile buluşmasını önleyen bir sisteme sahiptir. Yalıtım amaçlı kullanılan ısı yalıtımlı brandalar, kapalı alanların ısı değerini koruma konusunda son derece kullanışlı bir üründür.

Dışarıdaki havadan etkilenmeyen brandalar su geçirmez yapısı nedeniyle de pek çok farklı iklim koşulunda kullanılabilir. Yağmur, kar gibi farklı doğal olaylara karşı dayanıklı olarak üretilebilen branda modelleri birinci sınıf branda kumaşından üretilir.

İzolasyonlu ürünler özel olarak imalatı yapılan ürünler olduğu için müşteri isteklerine göre de şekillenebilir. Bu nedenle ısı yalıtımlı branda ürünleri istenilen ebatlarda, üzerinde logonuz yazılı olarak üretilebilir. Kullanılan su geçirmez kumaşı ve sık dokuma kalitesi sayesinde soğuk havalara karşı başarılı bir izolasyon sağlayacak olan brandalar sert mevsimler için idealdir.

Maliyet anlamında farklı bütçeler için tasarlanabilen ısı yalıtımlı brandalar % 100 polyester iplikten üretilir. UV ışınlarına karşı dayanıklı bir hale getirilen ürünler istenildiği takdirde PVC ile kaplanarak sert hava koşullarına karşı dayanıklı hale getirilebilir ve güvenli olarak kullanılabilir.

Tır üzerine branda üretimi ve branda logo yazımı için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

01.