Dijital Baskı Brandaları | Mita Branda
Aşağı Kaydır

Bizden Haberler

Dijital Baskı Brandaları

26 Temmuz 2021
Dijital Baskı Brandaları

Branda kimyevi olarak PVC kategorisine giren bir malzemedir. Dijital baskı sektöründe branda vazgeçilmez bir üründür ve reklam sektöründe sıkça kullanılır.

Yüksek kalitede baskı imkânı sunan dijital baskı makinaları ile yapılan branda baskı, uzun yolculuklarınızda oldukça etkili bir reklam yöntemidir.

Dijital baskı branda işlemlerinde, baskının kaliteli olması için, hazırlanan görsel çalışmanın da kaliteli olması gerekir. Yüksek kalitedeki imajlar, yüksek çözünürlüklü makinelerde basılır. İstenilen malzeme makineye yerleştirilir ve görsel makineye gönderilir. Sonrasında baskı işlemi başlar. Baskı, püskürtme sistemi ile yapılır. Baskı bittikten sonra makineden alınır ve branda bir müddet dinlendirilir.

Oldukça dayanıklı olan bu malzemeyi açık alanlarda rahatça kullanabilirsiniz. Baskı brandanın üzerine derinlemesine işlediği için hava koşullarından tozdan ve buna benzer etkenlerden zarar görmez ve uzun süre kullanılabilir.

Mita Branda ekibi olarak baskı aşamalarımızı özenle yapıyor ve sonrasında sizlere sunuyoruz. Markanızı büyütmek ve daha profesyonel yolculuklar yaşamak için hemen sayfamıza göz atarak bize ulaşabilirsiniz.

01.