Branda Üzeri Logo Yazımı Nedir? | Mita Branda
Aşağı Kaydır

Bizden Haberler

Branda Üzeri Logo Yazımı Nedir?

25 Ekim 2021
Branda Üzeri Logo Yazımı Nedir?

Yurt içi ve yurt dışı nakliye hizmetlerinin en önemli iş gören aracı olan tırlar oldukça özellikli taşıma araçlarıdır. Tır brandaları hem sürüş güvenliği hem oldukça büyük kapasitelerde yükleme boşaltma işlerinin zamanla yarış halinde yapıldığı iş akışları için oldukça önemlidir. 

Mutlaka modern tasarımda ve koruyucu özellikleri ile de temel görevini eksiksiz yerine getirecek şekilde yapılmalıdır. Tır brandası nedir ve nasıl uygulanır hangi tipte ürünlerimiz bu iş için uygundur gibi birçok soruya Mita Branda ile kolaylıkla cevap alabilirsiniz.

Oldukça sağlam ve çeşitli kalınlıklardaki polyester ipliklerden üretilen ve üzeri koruyucu görevini görmesi için özel olarak kaplanan polyester kumaş ile üretim yapılır. Tır brandası hem aracınızı hem yükünüzü korur hem de işinizi kolaylaştırır. 

Tır brandası nasıl yapılır konusunu sadece kumaş bağlamında değil, branda üzerine logo yazımı ile de rakiplerinizden öne çıkmanızı sağlıyoruz. Aracınıza uygun özel üretim yapabilen Mita Branda size özel çözümleri ile yanınızda.

01.