Branda Üretimi Nasıl Yapılır? | Mita Branda
Aşağı Kaydır

Bizden Haberler

Branda Üretimi Nasıl Yapılır?

16 Ağustos 2021
Branda Üretimi Nasıl Yapılır?

Branda, liflerin birleştirilmesiyle elde edilen özel bir kumaştır. Su geçirmeyecek şekilde üretilmiş kalın bir kumaşa sahiptir. Büyük sanayi makineleri tarafından üretilir. 

Üretilen branda kalınlıkları kullanılacak yerlere göre değişir. Aynı zamanda boyutları da buna göre değişkenlik gösterir. Koruma amacıyla üretilen brandaların kaliteli, kalın ve kolay deforme olmayan yapıda olması gerekmektedir. 

Branda çeşitlerinden bazıları şu şekildedir; 1100 denye branda, delikli branda, fermuarlı branda, fındık brandası, iskele branda, ithal branda, membran branda, naylon branda, oto brandası, saman brandası, şeffaf branda, şeffaf branda kaplama, forklift brandası ve tır brandası.

Küçük bir hata brandanın zarar görmesine sebep olabilir. Bu sebeple büyük bir sorumluluk ve bilgi isteyen bu iş tamamen uzmanlar tarafından yapılması gerekir. Branda üretebilmek için kaliteli malzemeler ve ileri teknoloji makinelere ihtiyaç duyulmaktadır. Üretilen ürünlerin hepsi tek tek kontrollerden geçirilmelidir.

Mita Branda olarak bizler 1997 yılında kadromuzu oluşturarak branda sektörüne giriş yapmış bulunmaktayız. "Bahane değil çözüm üretiyoruz." sloganı ile sektörde büyük firmalar arasında en iyi yeri edinmek üzere Mita Branda olarak İmalat - Logo - Montaj ekibi, Mita Copy Center olarak da dijital baskı ve tasarım ekibi ile kaliteden ödün vermeden sizlere en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

01.