Açılır Kayar Perde Brandası'nın Faydaları Nelerdir? | Mita Branda
Aşağı Kaydır

Bizden Haberler

  • Anasayfa
  • Blog
  • Açılır Kayar Perde Brandası'nın Faydaları Nelerdir?

Açılır Kayar Perde Brandası'nın Faydaları Nelerdir?

15 Eylül 2021
Açılır Kayar Perde Brandası'nın Faydaları Nelerdir?

Kamyonet kasalarının ya da dorselerin branda ile kapatılması daha avantajlıdır. Sürekli olarak malzeme sevkiyatı yapılan bu araçların yağmur ya da kar gibi zorlu mevsim şartlarında branda olmadan devam edebilmesi mümkün değildir. Ancak buradaki işi kolaylaştıran sistemin açılır kayar perde branda olması kullanım kolaylığı sağlar.

Siparişlerde brandaların hangi ebatlara sahip olduğu önemli bir ayrıntıdır. Ancak bunun yanında hangi türde ve ane amaçla kullanılacağı bilgisi de önem taşır.

Malzeme taşınması için kullanılan kasaların tamamı dikdörtgen şeklindedir. Her zaman aracın arkasına doğru uzanan kenarlar daha uzun olur. Mita Brandaaçılır kayar perde branda sistemi ile brandanın açılan kısımları bu yan kısımlar olacaktır. Yan kısımlar çok daha uzun olduğundan yükleme işlemlerinde ki hareket alanı geniş olur. Aynı anda birkaç kişi ya da makine tarafından yükleme işlemleri tamamlanabilecektir.

Kasalara yüklenen malzemelerin tamamı tek bir alana indirilmeyecekse belirli bir sıraya göre dizilmesi gerekir. Ancak açılır kayar perde brandası sayesinde kasanın her iki ucuna da rahatlıkla ulaşılarak yan kısımdan yükleme ve boşaltma işlemleri yapılabilir.
Nakliyat işlemlerinde kendilerine çok sayıda avantaj sunacak bir branda arayışı içerisinde olan kişiler Mita Branda güvencesiyle bu imakan sahip olabilirler. 

01.